wpa_supplicant P2P not working with new compat-wireless release (after compat-wireless-2011-07-28)

12 wupengzhan110 at 126.com
Wed Aug 3 10:15:16 EDT 2011


Hello,I have a wireless card which chipest is AR9271. Today I test the latest compat-wireless release,using the latest hostap from  git://w1.fi/srv/git/hostap.git . But I failed connect two P2P devices with"p2p_find/p2p_connect" commands. The two devices reports the fllowing message.

one  device

> > status
wpa_state=INACTIVE
p2p_device_address=b0:48:7a:06:bc:c3
address=b0:48:7a:06:bc:c3
<3>CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
<3>WPS-AP-AVAILABLE

> > p2p_find
OK
<3>P2P-DEVICE-FOUND b0:48:7a:06:bc:c9 p2p_dev_addr=b0:48:7a:06:bc:c9 pri_dev_type=1-0050F204-1 name='WN721N2' config_methods=0x80 dev_capab=0x23 group_capab=0x8
<3>P2P-GO-NEG-REQUEST b0:48:7a:06:bc:c9 dev_passwd_id=4

> > p2p_connect b0:48:7a:06:bc:c9 pbc
OK
<3>P2P-GO-NEG-SUCCESS
<3>WPS-ENROLLEE-SEEN b0:48:7a:06:bc:c9 0b76b931-7a8b-5165-8d65-f148b6543767 1-0050F204-1 0x2388 4 1 [WN721N2]
<3>CTRL-EVENT-EAP-STARTED b0:48:7a:06:bc:c9
<3>CTRL-EVENT-EAP-PROPOSED-METHOD vendor=0 method=1
<3>CTRL-EVENT-EAP-PROPOSED-METHOD vendor=14122 method=254
<3>CTRL-EVENT-EAP-FAILURE b0:48:7a:06:bc:c9
<3>P2P-GROUP-FORMATION-FAILURE
<3>P2P-GROUP-REMOVED wlan0 GO



other device

> > p2p_find
OK
<3>P2P-DEVICE-FOUND b0:48:7a:06:bc:c3 p2p_dev_addr=b0:48:7a:06:bc:c3 pri_dev_type=1-0050F204-1 name='WN721-1' config_methods=0x188 dev_capab=0x23 group_capab=0x0

> > p2p_connect b0:48:7a:06:bc:c3 pbc
OK
<3>CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
<3>WPS-AP-AVAILABLE
<3>P2P-GO-NEG-SUCCESS
<3>CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
<3>WPS-AP-AVAILABLE
<3>CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
<3>WPS-AP-AVAILABLE-PBC
<3>SME: Trying to authenticate with b0:48:7a:06:bc:c3 (SSID='DIRECT-5i' freq=2437 MHz)
<3>Trying to associate with b0:48:7a:06:bc:c3 (SSID='DIRECT-5i' freq=2437 MHz)
<3>Associated with b0:48:7a:06:bc:c3
<3>CTRL-EVENT-EAP-STARTED EAP authentication started
<3>CTRL-EVENT-EAP-PROPOSED-METHOD vendor=14122 method=1
<3>CTRL-EVENT-EAP-METHOD EAP vendor 14122 method 1 (WSC) selected
<3>CTRL-EVENT-EAP-FAILURE EAP authentication failed
<3>WPS-FAIL
<3>CTRL-EVENT-DISCONNECTED bssid=00:00:00:00:00:00 reason=2
<3>P2P-GROUP-FORMATION-FAILURE
<3>P2P-GROUP-REMOVED wlan1 GO

what's wrong with software, is there some wrong thing about config or others.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.shmoo.com/pipermail/hostap/attachments/20110803/878e10c4/attachment.htm 


More information about the HostAP mailing list