No authentication on Broadcom BCM5354

Henning Holtschneider henning at loca.net
Wed May 27 13:47:55 EDT 2009


Hi Jouni,

thanks a lot for your help!

Am 25.05.2009 um 16:07 schrieb Jouni Malinen:

> I do not know what the driver is doing in this case, but at least  
> based
> on the wpa_supplicant debug log, the EAPOL frame sent by the AP (the
> identity request mentioned in the Cisco debug log) is not delivered to
> wpa_supplicant for some reason. This will need to be resolved before
> wpa_supplicant can actually run through the authentication.

I suspected that the driver might not pass the EAPOL frames to  
userspace but I wasn't sure how to match the wpa_supplicant log to the  
Cisco log correctly.

I've now switched from the D-Link DIR-320 to a DIR-300, which provides  
the same set of network interfaces, but uses an Atheros AR2317 SoC.  
Using madwifi, wpa_supplicant is authenticating perfectly.

Best regards,
Henning Holtschneider
--
LocaNet oHG - http://www.loca.net
Lindemannstrasse 81, D-44137 Dortmund
tel +49 231 91596-25, fax +49 231 91596-55
sip 25 at voip.loca.net

Registergericht Amtsgericht Dortmund HRA 14208
Geschäftsführer Sven Haufe, Henning Holtschneider

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: PGP.sig
Type: application/pgp-signature
Size: 194 bytes
Desc: Signierter Teil der Nachricht
Url : http://lists.shmoo.com/pipermail/hostap/attachments/20090527/366d0085/attachment.pgp 


More information about the HostAP mailing list