rekeying bug in hostapd 0.4.3 cvs ?

and hansen and0806 at yahoo.dk
Thu Jun 30 10:19:23 EDT 2005


I were messing around with regdomain contrycode and
authmode in the madwifi driver options
perhaps some of thise settings survives a reboot
but not a shutdown.
anyway its gone...

--- Beat Meier wrote:

> and hansen schrieb:
> 
> >Now its working perfect...
> >i don´t know why, when or what
> >this problem comes from, but
> >its gone now ;-)
> >
> >  
> >
> Thats the problem.
> I've noticed the same in version 0.4.1 (if I
> remember right) and this 
> happend
> very rarely in my case with WPA-PSK ...
> 
> What could be the problem. That's the question!!
> This stuff is realy hard to find , debug etc.
> 
> Beat
> 
> >/Lasse
> >
> >
> >--- and hansen wrote:
> >
> >  
> >
> >>Hi
> >>
> >>After updating to hostapd 0.4.3 cvs 29/6
> >>I'v got a rekeying problem
> >>I can successfully connect with both
> >>wpa_supplicant and winxp supplicant
> >>0 assocciation ok
> >>1 rekeying ok
> >>2 rekeying not ok
> >>wpa_supplicant says its authenticated
> >>but I can't ping the ap node after
> >>2ed rekeying
> >>is it a nightly bug, or is it me that
> >>mess it all up ?
> >>the problem exists in all wpa modes
> >>psk and eap * wpa and rsn
> >>after restarting the supplicant im able to connect
> >>again, until 2ed rekeying.
> >>I am using madwifi-bsd cvs 28/6 with AR5212
> >>
> >>Best Regards
> >>Lasse Jensen
> >>    
> >>
> > 
> >
> >_______________________________________________
> >HostAP mailing list
> >HostAP at shmoo.com
> >http://lists.shmoo.com/mailman/listinfo/hostap
> >
> >  
> >
> 
> 




More information about the HostAP mailing list