hostapd groupkey problem with madwifi

Whoopie whoopie79 at gmx.net
Fri Jan 14 10:31:06 EST 2005


Hi,
since I´m searching for a solution for the EAPOL-Key timeout, your advice 
was very helpful.
But the connection crashes after about 10 seconds and doesn´t come back. The 
connection speed falls down to1 Mbit/s. Could you perhaps give another 
advice how to fix it.

Kind Regards,
Whoopie

----- Original Message ----- 
From: "Sebastian Weitzel" <togg at togg.de>
To: <hostap at shmoo.com>
Sent: Friday, January 14, 2005 1:44 PM
Subject: hostapd groupkey problem with madwifi


> Hi,
>
> I'm not sure if I should better ask this on the madwifi mailinglist, but
> since my problem occured through a change in hostap cvs I decided so.
>
> I was using hostapd successfully with madwifi till version 0.2.4 of
> hostap. I tried a fresh cvs checkout this year and it did not worked
> anymore.
>
> The connection is configured as WPA-PSK. Authentication process is not
> going further 1/4 of 4-way handshake.
> I tracked down the problem to a change in driver_madwifi.c, done on
> 18.12.2004, revision 1.6 of this file. If I remove the line "wk.ik_flags
> |= IEEE80211_KEY_DEFAULT;" it works again. By the way, hostapd prints outs
> eap timeout during authentication.
>
> The system I tested this issue on is a xscale ixp425 system, I dont know
> if the problem has anything to do with this.
>
> Regards,
> Sebastian Weitzel
>
> _______________________________________________
> HostAP mailing list
> HostAP at shmoo.com
> http://lists.shmoo.com/mailman/listinfo/hostap
>
>




More information about the HostAP mailing list