two pci->pcmcia + two senao setup

Bas van Tiel bas at cistron.nl
Mon Feb 16 15:14:47 EST 2004


Currently I'm having trouble with the following setup:

- ABIT BH6 + Pentium 166
- 2X  Ricoh Co Ltd RL5c475
- 2X Senao 100 mW

The following output is given by hostap:

hostap_crypt: registered algorithm 'NULL'
hostap_cs: CVS (Jouni Malinen <jkmaline at cc.hut.fi>)
hostap_cs: setting Vcc=33 (constant)
hostap_cs: CS_EVENT_CARD_INSERTION
hostap_cs: setting Vcc=33 (from config)
Checking CFTABLE_ENTRY 0x01 (default 0x01)
IO window settings: cfg->io.nwin=1 dflt.io.nwin=1
io->flags = 0x0046, io.base=0x0000, len=64
hostap_cs: Registered netdevice wifi0
hostap_cs: index 0x01: Vcc 3.3, irq 10, io 0x0100-0x013f
prism2_hw_init: initialized in 200 ms
wifi0: NIC: id=0x800c v1.0.0
wifi0: PRI: id=0x15 v1.1.0
wifi0: STA: id=0x1f v1.4.9
wifi0: defaulting to bogus WDS frame as a workaround for firmware bug in Host AP
 mode WDS
 wifi0: registered netdevice wlan0
 hostap_cs: setting Vcc=33 (constant)
 hostap_cs: CS_EVENT_CARD_INSERTION
 hostap_cs: setting Vcc=33 (from config)
 Checking CFTABLE_ENTRY 0x01 (default 0x01)
 IO window settings: cfg->io.nwin=1 dflt.io.nwin=1
 io->flags = 0x0046, io.base=0x0000, len=64
 hostap_cs: Registered netdevice wifi1
 hostap_cs: index 0x01: Vcc 3.3, irq 12, io 0x0140-0x017f
 hostap_cs: assuming no Primary image in flash - card initialization not complete
 d
 wifi1: test Genesis mode with HCR 0x1f
 prism2_pccard_cor_sreset: original COR 41
 prism2_pccard_genesis_sreset: original COR 41
 Readback test failed, HCR 0x1f write 00 e1 a1 ff read 00 87 a1 a7
 wifi1: test Genesis mode with HCR 0x0f
 prism2_pccard_cor_sreset: original COR 41
 prism2_pccard_genesis_sreset: original COR 41
 Readback test succeeded, HCR 0x0f
 prism2_pccard_genesis_sreset: original COR 41
 wifi1: registered netdevice wlan1
 wifi1: cannot get RID fdc6 (len=12) - no PRI f/w
 wifi1: cannot get RID fdc6 (len=12) - no PRI f/w
 wifi1: cannot get RID fdc1 (len=2) - no PRI f/w
 wifi1: cannot get RID fc06 (len=2) - no PRI f/w
 wifi1: cannot get RID fd42 (len=6) - no PRI f/w
 wifi1: cannot get RID fc0e (len=34) - no PRI f/w
 wifi1: cannot get RID fc84 (len=2) - no PRI f/w
 wifi1: cannot get RID fc83 (len=2) - no PRI f/w
 wifi1: cannot get RID fc82 (len=2) - no PRI f/w
 wifi1: cannot get RID fc09 (len=2) - no PRI f/w
 wifi1: cannot get RID fd48 (len=2) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fdc6 (len=12) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fdc6 (len=12) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fdc1 (len=2) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fc06 (len=2) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fd42 (len=6) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fc0e (len=34) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fc84 (len=2) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fc83 (len=2) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fc82 (len=2) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fc09 (len=2) - no PRI f/w
 wlan1: cannot get RID fd48 (len=2) - no PRI f/w



Interface wlan0 works correctly but wlan1 won't work, it also reports
that the primary flash is not available. Both Ricoh and Senao work properly 
in a single setup. Has somebody already tried this ?


Feel free to send me an email

Bas


----- End forwarded message -----

-- 
bas at cistron.nl

"Unix was not designed to stop you from doing stupid things,
because that would also stop you from doing clever things."
--Doug Gwyn



More information about the HostAP mailing list