<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=gb2312">
<META content="MSHTML 6.00.2800.1106" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Hi all,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>i use wpa_supplicant 0.4.5 with </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Mandrake 10.1</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>PCI card Avaya orinoco gold (chipset 
atheros)</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>openssl 0.9.7d</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>so i download madwifi driver and wpa_supplicant, 
with EAP-TLS.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>l run</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>wpa_supplcant -w -c /etc/wpa.conf -D madwifi -i 
ath0 -B</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>then with</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>dhclient ath0</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>it gets the @IP.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>But the pb is, when i capture the frames with 
tcpdump, nothing is encrypted after the initail EAP authentification! all my ftp 
is visible, etc.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>I had the same pb with WEP key too, even when i set 
WEP key with the card, the connection is not crypted.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Thanks in advance for your help.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>henri</FONT></DIV></BODY></HTML>