<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252">
<META content="MSHTML 6.00.2800.1476" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face=Arial size=2>It has been my experience that if you simply change 
the ssid, then change it back, it will stsart working again.&nbsp; As to WHY, I 
dont know.&nbsp; Perhaps it has something to do with power-saving mode or 
something.&nbsp; I've seen some older (real old) firmware act like this as 
well.&nbsp; Im hopeing someone else can verify or dispute my thoughts, as I have 
seen the same thing, but it is USUALLY after a period of 
in-activity.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Good luck</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Jerryf</FONT></DIV>
<BLOCKQUOTE 
style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
  <DIV style="FONT: 10pt arial">&nbsp;</DIV>
  <DIV><FONT size=2>hi,all</FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2>I have run hostap-driver-0.2.5 on kernel-2.6.2 for several 
  days.</FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2>I use a win2000 system with a Linksys WMP11 card as a client 
  to&nbsp;receive the signal from the ap.&nbsp;</FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2>On the&nbsp;first night,everything is OK. The other day's 
  morning ,I notice the WMP11 cannot receive </FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2>any signals form the AP.It seems the AP stopped broadcasting 
  signals.After I restart the AP machine,</FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2>everyting comes back to normal state.And it&nbsp; works fine 
  till now.</FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2>Is there anyone who comes across the same situation as 
  me?</FONT></DIV>
  <DIV><FONT size=2>Please tell me why.Thanks</FONT></DIV>
  <P>
  <HR>

  <P></P>_______________________________________________<BR>HostAP mailing 
  list<BR>HostAP@shmoo.com<BR>http://lists.shmoo.com/mailman/listinfo/hostap<BR></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>