Error when performing WPA authentication

chris janusz chrisjanusz007 at gmail.com
Tue Jan 28 14:31:49 EST 2014


HI Baruch:
  Thanks for the confirmation, i didn't receive the message i posted from
mailing list, so I thought it didn't go through.
  Anyway, Can anybody give me some hints on what may went wrong on the
problem i described?

Thanks
Lei


On Tue, Jan 28, 2014 at 10:29 AM, Baruch Siach <baruch at tkos.co.il> wrote:

> Hi Chris,
>
> On Tue, Jan 28, 2014 at 10:21:05AM -0800, chris janusz wrote:
> > Hi all:
> >   I tried posting to the list, but my message is not showing up. Excuse
> me
> > if this is wrong list.  The question is about my hostapd failed for WPA
> > authentication.
>
> Your message appears in the list archive:
> http://article.gmane.org/gmane.linux.drivers.hostap/29506 .
>
> > Can anybody tell me what following messages indicates?
> >
> > "i802_send_eapol - packet len: 131 - failed: 11 (Resource temporarily
> > unavailable)"
> >
> > Thanks
> >
> > P.S: If this is not the right list, kindly please advise which list I
> > should post on.
>
> This is the right list.
>
> baruch
>
> --
>      http://baruch.siach.name/blog/                  ~. .~   Tk Open
> Systems
> =}------------------------------------------------ooO--U--Ooo------------{=
>    - baruch at tkos.co.il - tel: +972.2.679.5364, http://www.tkos.co.il -
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.shmoo.com/pipermail/hostap/attachments/20140128/ea7c75fe/attachment.htm>


More information about the HostAP mailing list