Strange problem with lots of virtual stations.

Ben Greear greearb at candelatech.com
Mon Oct 1 20:22:24 EDT 2012


Out of 128 virtual stations, one of them is not able to connect
completely.  This is hacked 3.5.2+ kernel and slightly modified
(and slightly old) hostapd.

The netlink events below never show the 'connected' event, but
it seems the wpa_supplicant logs at the bottom do show it connecting?

012-10-01 17:18:44.777  1.1:  sta119: del station 80:01:02:03:04:05
2012-10-01 17:18:44.972  1.1:  sta119: new station 80:01:02:03:04:05
2012-10-01 17:18:45.246  1.1:  sta119 (phy #0): auth 80:01:02:03:04:05 -> 00:12:00:12:00:77 status: 0: Successful
2012-10-01 17:18:45.278  1.1:  sta119 (phy #0): assoc 80:01:02:03:04:05 -> 00:12:00:12:00:77 status: 0: Successful

1349137161.378081: sta119: SME: Trying to authenticate with 80:01:02:03:04:05 (SSID='ben-138' freq=5785 MHz)
1349137161.548314: wlan0: P2P: Set Operating channel: reg_class 81 channel 1
1349137166.615815: sta119: SME: Trying to authenticate with 80:01:02:03:04:05 (SSID='ben-138' freq=5785 MHz)
1349137167.015311: sta119: Trying to associate with 80:01:02:03:04:05 (SSID='ben-138' freq=5785 MHz)
1349137167.050132: sta119: Associated with 80:01:02:03:04:05
1349137167.051445: sta119: CTRL-EVENT-CONNECTED - Connection to 80:01:02:03:04:05 completed (reauth) [id=0 id_s

Thanks,
Ben

-- 
Ben Greear <greearb at candelatech.com>
Candela Technologies Inc  http://www.candelatech.com



More information about the HostAP mailing list