EAP-TTLS not working on Windows 7/Vista

J.s. Ju js.ju88 at yahoo.com
Fri Mar 25 05:35:37 EDT 2011


Thank you very much Braun.

Actually the error comes at the final stage of authentication specifically in 
key derivation stage (after the validation of user name). Please see the 
"TTLS.pcap" file attached.

Thanks in advance,
Ju




________________________________
From: "michael-dev at fami-braun.de" <michael-dev at fami-braun.de>
To: hostap at lists.shmoo.com
Sent: Fri, March 25, 2011 1:20:22 AM
Subject: Re: EAP-TTLS not working on Windows 7/Vista

Hi,

Am 24.03.2011 15:17, schrieb J.s. Ju:
> I have following testing setup:
> 
>      Supplicant ---> Hostapd ---> Free Radius.
> 
> Using EAP-TTLS I could authenticate successfully from Windows XP.
> When I changed XP to Windows 7, authentication failed. TLS session 
>establishment 
>
> was OK, fails after that.
> 
> Please help me to solve this problem.

just disable the windows "use hostname for authentication" feature.
It is in the connection settings => security => extended settings =>
mode of authentication (the actual gui may variate, as I don't have an
english windows 7).

Regards,
M. Braun


      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.shmoo.com/pipermail/hostap/attachments/20110325/352fafdd/attachment-0001.htm 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: TTLS.pcap
Type: application/octet-stream
Size: 4302 bytes
Desc: not available
Url : http://lists.shmoo.com/pipermail/hostap/attachments/20110325/352fafdd/attachment-0001.obj 


More information about the HostAP mailing list