wpa_supplicant disconnects and fails to reconnect (wpa-enterprise)

Georges Toth georges at trypill.org
Tue May 11 04:02:33 EDT 2010


On Tuesday 11 May 2010 09:52:34 Georges Toth wrote:
> On Saturday 01 May 2010 16:57:36 Jouni Malinen wrote:
> > If you want to run a test without session resumption, you can disable
> > this by adding fast_reauth=0 to wpa_supplicant configuration file. I
> > would expect this to avoid some of the problems shown in the log, but it
> > may not address all the odd behavior shown by the authentication server
> > or AP.
> 
> I have tested this for over two hours now, with several re-authentications
> logged, and so far I haven't lost my connectivity in general nor to my
> current AP.
> So I guess disabling session resumption in wpa_supplicant does solve this
> issue.
> 
> But this is not a real solution for network-manager (gnome) users as it
> does not allow to set that option and talks to wpa_supplicant via dbus
> ignoring the system configuration file :-(.

I guess I wrote that mail a little bit too early ... Few minutes the problem 
appeared again.

-- 
regards,

Georges Toth


--
HaxoGreen 2010 - the Hackers' Summercamp in Luxembourg
July 22nd till July 25th 2010, in Dudelange, Luxembourg
Register Now: http://events.hackerspace.lu/camp/2010/
----
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 197 bytes
Desc: This is a digitally signed message part.
Url : http://lists.shmoo.com/pipermail/hostap/attachments/20100511/f56916be/attachment.pgp 


More information about the HostAP mailing list