EAP-TLS + WPA: no reply from AP

Nicolas Courtel courtel at cena.fr
Thu Apr 15 12:19:16 EDT 2010


Jouni Malinen a écrit :
>
>>     identity="tortu.tls.cena.fr"
>>     
>
> Are you sure that this is your user name? Does it match with the subject
> name in the client certificate that you are using?
>
>   
Yes, it's a client certificate, not a user one. It's what I'm suppose to 
use, or at least I believe so :-) .
>> EAP: EAP-Request Identity data - hexdump_ascii(len=0):
>> EAP: using real identity - hexdump_ascii(len=17):
>>      74 6f 72 74 75 2e 74 6c 73 2e 63 65 6e 61 2e 66   tortu.tls.cena.f
>>      72                                                r              
>> EAP: EAP entering state SEND_RESPONSE
>> EAP: EAP entering state IDLE
>> EAPOL: SUPP_BE entering state RESPONSE
>> EAPOL: txSuppRsp
>> TX EAPOL: dst=00:1d:7e:a0:65:6a
>> TX EAPOL - hexdump(len=26): 01 00 00 16 02 00 00 16 01 74 6f 72 74 75 2e 
>> 74 6c 73 2e 63 65 6e 61 2e 66 72
>> EAPOL: SUPP_BE entering state RECEIVE
>> [...]
>> Authentication with 00:1d:7e:a0:65:6a timed out.
>>     
>
> As far as wpa_supplicant is concerned, everything seems to be fine here
> and the authentication server is just not replying when this identity is
> used.
>
>   
Ok, I will therefore ask for some extra explanations to the admins of 
this network.
Thanks for this quick reply,

-- 
Nicolas

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.shmoo.com/pipermail/hostap/attachments/20100415/cf7e2f75/attachment.htm 


More information about the HostAP mailing list