wpa_driver_priv_driver_cmd failed

Peter Fortuin peter.fortuin at gmail.com
Thu Apr 1 03:01:41 EDT 2010


Thanks for your response.
You are right. It's code from the Android version of wpa_supplicant. I
didn't see that this function only excisted in there version.
 I already send my question to the android-porting mailing list.

Kind regards,

Peter


2010/3/31 Jouni Malinen <j at w1.fi>

> On Wed, Mar 31, 2010 at 10:54:00AM +0200, Peter Fortuin wrote:
>
> > I'm working on getting wpa_supplicant working on my system, but I run
> into a
> > problem.
> >
> > When I enable everything and start the wpa_supplicant I get the following
> > message:
> >
> > wpa_driver_priv_driver_cmd failed
>
> Where did you get wpa_supplicant from? This function does not exist in
> my repository..
>
> > I added some debug printf's into driver_wext.c (in
> > wpa_driver_priv_driver_cmd function) and found out that every call to
> this
> > functions gives this error message. As command he uses RSSI, LINKSPEED,
> > SCAN-ACTIVE and STOP. But all fails.
>
> All this sounds like some custom modifications for wpa_supplicant..
> Please direct this question to whoever is maintaining that code.
>
> --
> Jouni Malinen                                            PGP id EFC895FA
> _______________________________________________
> HostAP mailing list
> HostAP at lists.shmoo.com
> http://lists.shmoo.com/mailman/listinfo/hostap
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.shmoo.com/pipermail/hostap/attachments/20100401/3f26a6e2/attachment.htm 


More information about the HostAP mailing list