hostapd unknown errors

Dimitris Theoharis dtheoharis at gmail.com
Wed Mar 28 16:35:46 EDT 2007


ok I did downgrade firmware
It seeps to be ok but hostapd know gives this error:



hostapd -dd /etc/hostapd/hostapd.conf

Configuration file: /etc/hostapd/hostapd.conf
ctrl_interface_group=0
Opening raw packet socket for ifindex 12
Using interface wlan0 with hwaddr 00:09:5b:91:b2:a5 and ssid 'wlan.hm'
SSID - hexdump_ascii(len=7):
     77 6c 61 6e 2e 68 6d                              wlan.hm
PSK (ASCII passphrase) - hexdump_ascii(len=30):
     22 29 28 29 28 29 28 29 28 2a 2a 2a 2a 2a 2a 2a   ")()()()(*******
     2a 2a 2a 29 28 29 28 29 28 29 28 29 28 22         ***)()()()()("
PSK (from passphrase) - hexdump(len=32): 12 a1 df 66 fe 9e 17 70 77 65
25 41 0c 14 03 68 b8 bb d9 1c 9d 51 10 86 22 d5 c1 80 06 02 d3 c5
WPA: group state machine entering state GTK_INIT
GMK - hexdump(len=32): [REMOVED]
GTK - hexdump(len=32): [REMOVED]
WPA: group state machine entering state SETKEYSDONE
SIOCGIWRANGE: WE(compiled)=21 WE(source)=18 enc_capa=0xf
RATE[0] rate=10 flags=0x42
RATE[1] rate=20 flags=0x42
RATE[2] rate=55 flags=0x40
RATE[3] rate=110 flags=0x40
Could not set passive scanning: Unknown error 4294967295
Flushing old station entries
Deauthenticate all stations



nothing else in dmesg



On 3/28/07, Jar <jar at pcuf.fi> wrote:
> Dimitris Theoharis wrote:
> > anything else people?
> >> wifi0: hfa384x_get_rid: CMDCODE_ACCESS failed (res=-1, rid=fc28, len=2)
> >> Could not read current WEP flags.
> >> wifi0: encryption setup failed
> >> ACPI: PCI interrupt for device 0000:02:0a.0 disabled
> >> hostap_pci: Driver unloaded
> >> hostap_pci: 0.4.4-kernel (Jouni Malinen <jkmaline at cc.hut.fi>)
> >> ACPI: PCI Interrupt 0000:02:0a.0[A] -> GSI 22 (level, low) -> IRQ 20
> >> hostap_pci: Registered netdevice wifi0
> >> wifi0: Original COR value: 0x3
> >> prism2_hw_init: initialized in 196 ms
> >> wifi0: NIC: id=0x8013 v1.0.0
> >> wifi0: PRI: id=0x15 v1.1.1
> >> wifi0: STA: id=0x1f v1.8.4
> >> wifi0: Intersil Prism2.5 PCI: mem=0xbf800000, irq=20
>
> These looks like hardware problem (irq problem?) to me. Do you get
> better results after you _downgrade_ the station firmware from 1.8.4 to
> 1.7.4? 1.7.4 is known to be very stable. See
> http://linux.junsun.net/intersil-prism/
>
>
> --
> Best Regards, Jar
>



More information about the HostAP mailing list