if PA is hidden and client cannot see AP's ssid, what should put for wpa_passphrase?

hong zhang henryzhang at arrowspan.com
Thu Mar 1 19:05:10 EST 2007


Dan,
   
  I am working on mesh network device using atheros chips. One device acts as AP and other act as client/station. I have to port wpa1 only codes from wpa_supplicant and hostapd. I see beacon from AP usinf sniffer and I am sure wpa is set correctly comparing with linksys. Algorithm is set tkip in AP. 
   
  But station can not associate to AP. And I see station issues algorithm is open not tkip.
   
  Here is what I config on both AP and Station
   
  AP side.
   
  1. iwpriv ifname wpa 1 ---- turn on wpa
  2. iwpriv ifname countermeasures 1 ---turn on 
  3. iwpriv ifname privacy 1  -- turn on privacy
  4. iwpriv ifname ucastciphers 2 ---- tkip
  5. iwpriv ifname keymgtalgs 2 ---- tkip algorithm
  6. iwpriv ifname authmode 5 ---- authentication mode is wpa1
   
  Station side.
   
  1. iwpriv ifname wpa 1 ---- turn on wpa
  2. iwpriv ifname countermeasures 1 ---turn on 
  3. iwpriv ifname privacy 1  -- turn on privacy
  4. iwpriv ifname keymgtalgs 2 ---- tkip algorithm
  5. iwpriv ifname authmode 5 ---- authentication mode is wpa1
  6. iwpriv ifname dropunencrypted 1 --- turn on
   
  both use "athkey -i ifname tkip key_value"
   
  But do not work.
   
  Can you do me favior to turn on debugger wpa_supplicant and hostapd
  and I want to see what I miss on wpa configuration in bot AP and station?
   
  Thank you very much!!!

   
  ----henry
  
 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.shmoo.com/pipermail/hostap/attachments/20070301/b255694b/attachment.htm 


More information about the HostAP mailing list