wpa_supplicants disconnects randomly

Paloseco paloseco at gmail.com
Fri Jul 7 11:01:42 EDT 2006


I am using wpa_supplicant with an wpa-eap with tkip and ttls and I get
this when disconnects:

EAPOL: External notification - portValid=1
EAPOL: SUPP_PAE entering state AUTHENTICATED
EAPOL: authWhile --> 0
EAPOL: idleWhile --> 0
Wireless event: cmd=0x8b15 len=20
Wireless event: new AP: 00:00:00:00:00:00
Setting scan request: 0 sec 100000 usec

And tries to reconnect again. Sometimes I get this:

wpa_driver_wext_set_drop_unencrypted
State: SCANNING -> ASSOCIATING
wpa_driver_wext_associate
Setting authentication timeout: 10 sec 0 usec
EAPOL: External notification - portControl=Auto
Wireless event: cmd=0x8b06 len=8
Wireless event: cmd=0x8b1a len=16
Wireless event: cmd=0x8b15 len=20
Wireless event: new AP: 00:00:00:00:00:00
BSSID 00:00:00:00:00:00 blacklist count incremented to 5
State: ASSOCIATING -> DISCONNECTED
EAPOL: External notification - portEnabled=0
EAPOL: External notification - portValid=0
CTRL-EVENT-DISCONNECTED - Disconnect event - remove keys
wpa_driver_wext_set_key: alg=0 key_idx=0 set_tx=0 seq_len=0 key_len=0
wpa_driver_wext_set_key: alg=0 key_idx=1 set_tx=0 seq_len=0 key_len=0
wpa_driver_wext_set_key: alg=0 key_idx=2 set_tx=0 seq_len=0 key_len=0
wpa_driver_wext_set_key: alg=0 key_idx=3 set_tx=0 seq_len=0 key_len=0
wpa_driver_wext_set_key: alg=0 key_idx=0 set_tx=0 seq_len=0 key_len=0
Authentication with 00:00:00:00:00:00 timed out.
BSSID 00:00:00:00:00:00 blacklist count incremented to 6
State: DISCONNECTED -> DISCONNECTED
No keys have been configured - skip key clearing
EAPOL: External notification - portEnabled=0
EAPOL: External notification - portValid=0
Setting scan request: 0 sec 0 usec
State: DISCONNECTED -> SCANNING
Starting AP scan (broadcast SSID)
Scan timeout - try to get results
Received 3063 bytes of scan results (15 BSSes)
Scan results: 15
Selecting BSS from priority group 2

Is this a bug or is ok? Thanks.



More information about the HostAP mailing list