hostap bug when unloading driver?

Andrea G Forte andreaf at cs.columbia.edu
Wed May 18 16:31:47 EDT 2005


I was just ejecting the card. If I use the cardctl command everything 
works fine. However, the weird thing is that with hostap 0.0.4 I could 
just eject the card and everything would be unloaded correctly. For some 
reason this is not the case with the newer hostap.
I do not think it is something wrong with my card manager because if so 
I would have had the same problem when using hostap 0.0.4.

Andrea


Brian Sturgill wrote:

>Are you just ejecting the card or using cardctl to notify the drivers before 
>ejecting? Ie... /sbin/cardctl eject 0 for ejecting the card in socket 0.
>
>
>Brian
>
>
>  
>
>>From: Andrea G Forte <andreaf at cs.columbia.edu>
>>To: hostap at shmoo.com
>>Subject: hostap bug when unloading driver?
>>Date: Wed, 18 May 2005 11:40:08 -0400
>>
>>Hi all,
>>
>>I am using hostap-driver 0.3.7 and Linux kernel 2.4.20 . When I remove
>>the card from the pcmcia slot something weird happens and after a few
>>times if I do "lsmod" it shows: hostap_cs  -4.
>>It seems that the driver does not get unloaded correctly. Also, if I try
>>doing "modprobe -r hostap_cs" I get "device busy".
>>Does anyone know how to fix this? It did not happen to me when I was
>>using a very old version of the driver (0.0.4).
>>
>>Thanks a lot,
>>Andrea
>>
>>_______________________________________________
>>HostAP mailing list
>>HostAP at shmoo.com
>>http://lists.shmoo.com/mailman/listinfo/hostap
>>    
>>
>
>
>_______________________________________________
>HostAP mailing list
>HostAP at shmoo.com
>http://lists.shmoo.com/mailman/listinfo/hostap
>  
>




More information about the HostAP mailing list