windows xp supplicant ?

Joachim Schiele js at dune2.de
Wed Jun 29 07:08:14 EDT 2005


On Wednesday 29 June 2005 05:40, and hansen wrote:

Which card are you using? Mine won't work, yet. 
http://www.lastlog.de/wiki/index.php/Accesspoint_mit_atheros
In short: ALLNET - ALL0281

Do you have tips for me? I can't get hostapd running.

Best Regards
joachim

> --- and hansen wrote:
> > Hi
> >
> > I´m trying to get wpa-psk to work with hostapd
> > v0.4.1
> > windowsxp and madwifi
> > everything is working perfect with wpa_supplicant
> > but not xp supplicant
> > im starting hostapd with -dd
> > but i don´t get any debug data when trying to
> > connect.
> > When testing i´m able to successfull psk connect to
> > a
> > linksys ap, with xp supplicant.
> > before fireing up hostapd i´m also able to ping the
> > ap
> > host, but after starting hostapd its all dead :(
> > what am i missing here ??! ?
> > all service packs are in place ?!
> >
> > Best Regards
> > Lasse Jensen
>
> Solution found.
> I opdated madwifi and hostapd to current cvs versions.
> madwifi ath_pci cvs 28/6 (0.9.5.0-BSD)
> hostapd v0.4.3 cvs 29/6
>
> /Lasse
> _______________________________________________
> HostAP mailing list
> HostAP at shmoo.com
> http://lists.shmoo.com/mailman/listinfo/hostap
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: not available
Url : http://lists.shmoo.com/pipermail/hostap/attachments/20050629/8382a2ce/attachment.pgp 


More information about the HostAP mailing list