modprobe: Can't locate module wlan0ap

dhiraj.2.bhuyan at bt.com dhiraj.2.bhuyan at bt.com
Wed Feb 26 04:45:50 EST 2003


sorry - correction.

EXTRA_CFLAGS = "-DPRISM2_HOSTAPD"

dhiraj

-----Original Message-----
From: dhiraj.2.bhuyan at bt.com [mailto:dhiraj.2.bhuyan at bt.com]
Sent: 26 February 2003 09:34
To: ycheng at cs.ucsd.edu; hostap at shmoo.com
Subject: RE: modprobe: Can't locate module wlan0ap


you should compile with

EXTRA_FLAGS = "-DPRISM2_HOSTAPD"

instead of EXTRA_FLAGS = "-DPRISM_HOSTAPD" (that you mentioned in your mail)

:D

dhiraj




-----Original Message-----
From: Yuchung Cheng [mailto:ycheng at cs.ucsd.edu]
Sent: 26 February 2003 09:20
To: hostap at shmoo.com
Subject: Re: modprobe: Can't locate module wlan0ap


On 02-26-2003, bzhou at spectrumselect.com wrote:
> hostap runs good on my platform. I am using redhat 7.1 with kernel 2.4.20,
compiled with wireless extension patch as V16.
> I tried so many times to load up hostapd but it doesnt work. I always make
pccard EXTRA_CFLAGS="-DPRISM_HOSTAPD", seems modprobe tried to
load wlan0ap, but it failed. Anyone could give me a hint? Thanks.
> 
> 
> hostapd]# ./hostapd wlan0
> ioctl(SIOCGIFINDEX): No such device
> ioctl[SIOCGIFFLAGS]: No such device
> 
try build hostap with HOSTAPD support by uncommenting it in the
hostap_config.h.
_______________________________________________
HostAP mailing list
HostAP at shmoo.com
http://lists.shmoo.com/mailman/listinfo/hostap
_______________________________________________
HostAP mailing list
HostAP at shmoo.com
http://lists.shmoo.com/mailman/listinfo/hostap



More information about the HostAP mailing list